Časopis ONE, je časopisem nejen pro ženy

Každý muž zná situaci, kdy je nucen svou drahou polovičku odvést někam. Slovo někam je zde určitě vhodné užít, neboť se nemusí jednat o přesně definovatelnou destinaci. Stačí, aby zazněla věta "Lásko budu tu za chvíli, počkej tu na mě" a muž se musí obrnit notnou dávkou trpělivosti a najít si zábavu ve stísněných prostorech svého vozu.

17.03.2010

Zrovna minulý týden jsem nebyl natolik prozíravý, abych si po cestě koupil něco ke čtení. Mé rádio díky neznámému pachateli skončilo pravděpodobně v pochybné zastavárně, takže jsem se bál, že čekání bude "delší" než obvykle. Přítelkyně mi však naštěstí nechala časopis ONE, který jsem do té doby ještě neviděl a podle obálky bych si jej pravděpodobně ani nikdy nekoupil. První reklama mi vnukla naději, že nemusí být úplně zle - žena ve vyzývavé póze propagující vodku. Hned mě napadlo, jestli se redakce nespletla a nedala sem reklamu určenou spíše mužům. No nic, pokračuji dále. V rychlosti prolétnu články o nějakém herci, historii značky Escada, pár drobností. Mou pozornost přitáhne kolekce dámského spodního prádla ChouChou de Paris, opravdu povedené kousky. Následuje změť kosmetických přípravků a rozhovor s návrhářem, radši pokračuji dále. Mojí pozornost si získá rubrika Lifestyle News, kde nacházím různé novinky ze světa designu, technologiÌ atd. No a pak přichází článek o krásném hotelu s golfovým hřištěm. Snad se už oteplí, říkám si. Dále následuje několik stran tipů a kultury a zajímavý článek o polu. Nevěděl jsem, že hra pochází z Persie, tipnul bych ji tak na Anglii. Fotostory pod názvem Paparazzi asi neohodnotím dostatečně jako má přítelkyně, ale fotky mě rozhodně zaujaly. No a pak přišlo něco, co jsem nečekal - mužské sekce, kde jsem si mohl konečně přečíst něco o věcech určených pouze mně. Když přišla přítelkyně, zrovna jsem dohltával posledních pár vět. Tentokrát mě od úmorného čekání zachránil časopis ONE… Děkuji.

Čtěte více

Vyplňte si druhy práce, přicházíte o možnosti a zakázky

Vyplňte si druhy práce, přicházíte o možnosti a zakázky

V dnešní době digitálního světa a online portfolií je klíčové, aby vaše prezentace na internetu byla co nejkompletnější. Tento princip platí i pro modelky a modely, kteří hledají práci prostřednictvím online agentur a platform. Nedávná zkušenost s jedním z našich klientů odhalila zásadní problém, který může mnohé z vás omezovat v získávání zakázek.

Důležitá zpráva pro všechny modelky: Jak zůstat v obraze

Důležitá zpráva pro všechny modelky: Jak zůstat v obraze

Jako klíčová osoba komunikující s vámi od okamžiku vaší registrace až po přihlašování se na práce na našem webu, si všímám, že často dochází k situacím, kdy mi odpovídáte, že jste nedostaly žádné předchozí emaily či zpravodaje. To vede k tomu, že o mnohých fotografováních či akcích nevíte. Abychom tomu předešli, je nezbytné mě, Romana Kunerta, přidat si do vašich kontaktů. Tím zajistíte, že už vám nic důležitého neunikne.

OK

OK

-->