Zájem o modelky

26.06.2023

Oceňujeme váš zájem o spolupráci s naší profesionální modelingovou agenturou, Fashion Models. Jako odborníci na modeling jsme připraveni vám pomoci při výběru nejvhodnějších modelů pro vaši kampaň. Postup je jednoduchý a profesionální:

  1. Vytvoření zadání castingu: Začíná to zasláním textu, který chcete zveřejnit na našem webu v sekci "Nabídky práce". Tento text by měl obsahovat všechny podrobnosti vaší kampaně - jakou firmu zastupujete, o jaký typ focení jde, datum a čas konání, adresu, odměnu pro modelky a vaše kontaktní údaje. K textu přiložte i jednu reprezentativní fotografii.

  2. Čekání na reakce: Po zveřejnění vašeho inzerátu budeme sledovat reakce našich modelek. Inzerát zůstává aktivní po dobu jednoho až čtyř týdnů, což modelkám dává dostatek času, aby se mohly přihlásit, pokud mají o vaši nabídku zájem.

  3. Poskytnutí kontaktů: Jakmile uplyne doba platnosti inzerátu, zašleme vám kontaktní údaje všech modelek, které projevily zájem o vaši kampaň. Tyto informace obdržíte e-mailem, což vám umožní pohodlně a efektivně komunikovat s modelkami.

V případě, že potřebujete rychle reagovat na urgentní situaci, například když je akce plánovaná za 4 dny, jsme schopni rozeslat vaši nabídku prostřednictvím našeho newsletteru všem našim modelkám. Tuto službu účtujeme za poplatek 1500 Kč. Modelky budou také informovány prostřednictvím našich sociálních sítí a skupin.

V zájmu respektu k našim modelkám a zachování vysoké úrovně profesionality, prosíme o pochopení, že nejsme schopni poskytnout přímé kontakty na jednotlivé modelky na vyžádání. Obdrželi jsme mnoho takových požadavků a na základě našich zkušeností se ukázalo, že ne všechny z nich byly pro seriózní nabídky práce. Proto preferujeme tento proces, kde modelky mají možnost se samy rozhodnout a přihlásit na vámi vystavené nabídky práce. Tímto způsobem zajišťujeme, že obě strany - vy jako zadavatel a naše modelky - zůstanou chráněny a respektovány.

Celý tento proces je určen k tomu, aby vám jako zadavateli castingu poskytl snadný a profesionální přístup k našim talentovaným modelkám. Fashion Models je zde, abychom vám poskytli podporu a expertízu, kterou potřebujete pro úspěšnou realizaci vaší kampaně. Těšíme se na naši spolupráci.

-->